Det glæder mig at du har valgt at kigge forbi vores side.

Du kan forvente en personlig side, som henvender sig til dig, der er på jagt efter trendy med særpræg, smykker der kan bruges som dress up, både til hverdag og fest, uden at skulle betale en formue.

 Smykkerne er udført i sølv. Alle smykker er designet hos os og lavet i hånden derfor kan der forekomme mindre forskelle i smykkerne. Det betyder også alle smykker er helt unikke. 


Vores smykker er indtil foråret 2015, hovedsagelig solgt på markeder, og via "mund til mund" metoden. På gentagende forespørgsler og opfordringer har vi valgt at have online salg.

 

Lidt om baggrunden for Le Thy smykker


 

 

Le Thy smykker er etableret med baggrund i mange års passion og interesse for fremstilling af smykker. Vi har et lille værksted og salg via internettet, på markeder i løbet af året. og ind i mellem åbner vi vores værkstedsdør for interesserede. 

Le Thy smykker er udført sølv ofte kombineret med perler og halvædelsten. 

På siden finder du smykker, som er designet og udført i vores eget værksted, vi har ingen fordyrende mellemled derfor kan du handle hos os til gode priser. 

Vi har deltaget i flere forskellige kursusforløb i sølvsmedning, og har derfor grundlæggende viden om flere forskellige teknikker, som giver et godt udgangspunkt for at forarebjde metallet til smykker. 

Alle materialer er ægte, det betyder du kan regne med at alle smykker udført i sølv er ren sølv 925 eller 835.

Alle sølvarbejder er efter dansk lovgivning stemplet med navnestempel LET samt et holdighedsstempel. 
 

 

Firmaoplysninger
Le Thy smykker
Mosaikvej 8, 4293 Dianalund
Danmark
CVR nr. 39791838
lethysmykker@gmail.com
Webshop fra e-hjemmeside.dk